uk online sales best quality luxury https://filipinonet.com/. users from all fields prefer cheap https://www.patekphilippe.to/. www.franckmullerwatches.to from us are very popular. fantastic exact https://it.upscalerolex.to/ a bit more incredible. discover es.wellreplicas.to swiss-made luxury watches for men and women. swiss www.watchesreplica.ru gentle as well as the construction with the discussion regarding unusual, showcasing the particular movements with the three-dimensional construction. this is certainly loaded with simple and complicated performs reddit bottegavenetareplica.ru frequently empower great the watchmaking arena lifestyle.

Bellewaerde, Aqualibi en Walibi

Je voordeel als KVG-lid

10% tot 15% korting per persoon op het individuele volwassenentarief (vanaf 12 jaar) aan de kassa. Kortingsbons verkrijgbaar bij KVG.

Ontdek Bellewaerde Park, drie keer anders!

Een dagje Bellewaerde Park, dat is avontuur verzekerd. Je trotseert de meest duizelingwekkende attracties, staat oog in oog met tropische dieren en geniet van de prachtige natuur. Kortom: een onvergetelijke ervaring, voor jong én iets minder jong.

Bellewaerde Park biedt je attracties voor de hele familie. Laat je meevoeren in de wervelende rollercoaster, duik in de verschillende wildwaterattracties … of ontdek het KidsPark op maat van de allerkleinsten!

Bellewaerde Park is ook een bijzonder avontuurlijke dierentuin. Je vindt er leeuwen, tijgers, diverse apensoorten en zelfs een complete Afrikaanse Savanne met zebra’s en giraffen! Een bezoek is dus gegarandeerd een leerrijke ervaring voor de hele familie.

Maar ook de groene pracht van het natuurpark is al een attractie op zich. Laat je overweldigen door de rijke bloemenpracht, geniet van een rustgevende wandeling door het bos of trek op avontuur in de jungle. Kom dus een dagje relaxen, en laat je onderdompelen in deze indrukwekkende groene omgeving.

Mis de speciale evenementen niet!

www.bellewaerdepark.be

Aqualibi, een Aquasensationele ervaring

Aqualibi is een uniek waterpretpark, boordevol Aquasensationeel plezier! Kom helemaal tot rust en word volledig Aquazen in de bubbelbaden van de Lagoon. Maak uitgebreid gebruik van de Mini Beach, een gigantische speelruimte voor de kleinsten… Aquafun gegarandeerd!

Aquaspeed krijgt een heel nieuwe betekenis dankzij vier onweerstaanbare glijbanen: de BI-BOB, de Xtreme, de Surf en de Jet.

En uiteraard is de sfeer er altijd en overal… Aquacool!

Ruim en comfortabel, veilig en modern, een eigentijdse vorm van waterpret… Haal je zwembroek of badpak maar boven!

www.walibi.com/aqualibi/be-nl

Met het hele gezin of onder vrienden, iedereen wil naar Walibi!

Walibi is een pretpark vol sensationele attracties, zoals de op hol geslagen trein van de Calamity Mine, het wildwateravontuur op de Radja River en de duizelingwekkende Weerwolf! Wie niet snel bang is en geen uitdaging uit de weg gaat, neemt vol enthousiasme plaats in deVampire of de Dalton Terror. De allerkleinsten amuseren zich kostelijk in een zone die speciaal voor hen is voorbehouden: Walibi Playland.

Maar Walibi heeft nog veel meer te bieden! Met zijn gigantische, geestige, gloednieuwe muziekwereld trakteert Walibi iedereen die van een stevige portie muziek houdt op intense “battles” tussen W.A.B, de band van Walibi, en The SkunX, de band van zijn tweelingbroer Squad. Dompel je voor de volle 100 % onder in dit nieuwe muzikale universum dankzij de live-uitvoering van “The Music Battle Show” en de 4D-film “Rokken Roll”.

Walibi: een wondere wereld die al je zintuigen wekt, ideaal om samen te beleven!

http://www.walibi.com/belgium/be-nl

Theme by Anders Norén