uk online sales best quality luxury https://filipinonet.com/. users from all fields prefer cheap https://www.patekphilippe.to/. www.franckmullerwatches.to from us are very popular. fantastic exact https://it.upscalerolex.to/ a bit more incredible. discover es.wellreplicas.to swiss-made luxury watches for men and women. swiss www.watchesreplica.ru gentle as well as the construction with the discussion regarding unusual, showcasing the particular movements with the three-dimensional construction. this is certainly loaded with simple and complicated performs reddit bottegavenetareplica.ru frequently empower great the watchmaking arena lifestyle.

Belvilla

Logo Belvilla

Je voordeel als KVG-lid

KVG-leden krijgen 5% korting bij Belvilla!

Belvilla, de nummer 1 in vakantiewoningen, biedt de keuze uit meer dan 27.000 authentieke vakantiewoningen in 24 voornamelijk Europese landen.

Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die je een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Bijvoorbeeld authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Er is bovendien ook een aanbod voor mensen met een handicap (belvilla.be/vakantiehuis-mindervaliden) waarbij je uitgebreide informatie kan vinden over de toegankelijkheid en noodzakelijke faciliteiten.

Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je daar zin in hebt. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlakbij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Leden van KVG krijgen 5% korting bij Belvilla. Ook geldig op last-minutes, dus dat betekent dubbel voordeel! Zoek jouw ideale vakantiewoning via deze link: www.belvilla.be.

Als je bij de reservatie in het veld Actiecode KVG-52016 invult, dan wordt automatisch de 5% korting berekend op de reissom. Kosten ter plaatse en vervoer zijn voor eigen rekening.

Of neem telefonisch contact op via het nummer 03/808 09 54. De medewerkers van Belvilla staan alle dagen tot in de late uren voor je klaar.

Theme by Anders Norén