Dats 24

Logo Dats24_Horizontaal_RGB

Je voordeel als KVG-lid

1 cent/liter extra korting op de brandstofprijzen aan de pomp.

Goedkoper tanken

DATS 24 maakt deel uit van de groep Colruyt en baat een keten van tankstations uit verspreid over heel België. Bij DATS 24 tankt u bovendien enkel brandstoffen van een uitstekende kwaliteit.

DATS 24 biedt alle leden van KVG een korting van 1 cent per liter op onze reeds scherpe pompprijzen voor al uw tankbeurten met de DATS 24-tankkaart (met een maximum van 16 cent per liter ten opzichte van de officiële prijs).

Met deze gratis tankkaart betaalt u slechts één keer per maand via eenvoudige domiciliëring. Bovendien g­­eniet u nog van heel wat andere voordelen bij externe bedrijven. Om van al deze voordelen te kunnen profiteren, kan u hier uw gratis tankkaart aanvragen.

Pionier en eerste aanbieder van aardgas voor voertuigen

DATS 24 is de eerste op de Belgische markt met publieke, commerciële aardgastankstations. Vanuit een maatschappelijkverantwoord ondernemerschap en het geloof in de economische en ecologische meerwaarde van aardgas voor voertuigen ontwikkelt DATS 24 een netwerk van 25 tankpunten in België. Zo maakt DATS 24 plaats voor uw slimme, ecomobiele toekomst.

Veel tankplezier!

Klik hier om je DATS24-tankkaart met KVG-voordeel aan te vragen. Vul dan zeker de kortingscode “KVG” in.

Theme by Anders Norén