De Banier

Je voordeel als KVG-lid

De Banier biedt een zeer uitgebreid assortiment aan van knutsel- en hobbymaterialen. Dat gaat van een uitgekiend Creamix-assortiment speciaal voor verenigingen en scholen, tot gespecialiseerde materialen voor een waaier aan creatieve technieken.

Op vertoon van je KVG-lidkaart ontvang je 6% korting op creatieve materialen. Daarnaast is er een korting voor wie veel koopt:

  • Ligt je totale aankoopbedrag hoger dan 100 euro, dan krijg je 10% korting op creatief materiaal.
  • Ligt je totale aankoopbedrag hoger dan 300 euro, dan vallen niet alleen de eventuele verzendkosten weg maar krijg je ook nog eens 12% korting op creatief materiaal.
  • Is je totale aankoopbedrag groter dan 500 euro, dan krijg je zelfs 15% korting op creatief materiaal.

Opgelet! Op Chiroproducten, spelmateriaal, workshops, boeken en sterproducten is er nooit korting. De aankoopwaarde telt wel mee in het totale aankoopbedrag.

Ook wie zijn lidkaart vergeten is, kan rekenen op een korting. Bij een aankoop van minder dan 100 euro krijg je dan een kortingbonnetje ter waarde van 5% van de aangekochte creatieve producten. Dat bonnetje kun je gebruiken bij een volgende aankoop.

Je vindt De Banier in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen, Roeselare, Sint-Niklaas en Turnhout.

www.debanier.be

Theme by Anders Norén