uk online sales best quality luxury https://filipinonet.com/. users from all fields prefer cheap https://www.patekphilippe.to/. www.franckmullerwatches.to from us are very popular. fantastic exact https://it.upscalerolex.to/ a bit more incredible. discover es.wellreplicas.to swiss-made luxury watches for men and women. swiss www.watchesreplica.ru gentle as well as the construction with the discussion regarding unusual, showcasing the particular movements with the three-dimensional construction. this is certainly loaded with simple and complicated performs reddit bottegavenetareplica.ru frequently empower great the watchmaking arena lifestyle.

‘t Lavendelhof

Lavendelhof

Je voordeel als KVG-lid

KVG-leden krijgen 5% korting bij ‘t Lavendelhof, op vertoon van je lidkaart

Niet geldig op massages

‘t Lavendelhof is een rolstoeltoegankelijke privé wellness te Zottegem waar alle drempels zijn weggenomen. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen recht heeft op betaalbare en luxueuze ontspanning. Even loskomen van de drukte van alledag en je onderdompelen in weldoende warmte en verkwikkend water.

Een regendouche met natuurlijke verzorgingsproducten brengt je al in de juiste sfeer. Het verwarmde zwembad (33°C) en de bubbelende spa laten je tot rust komen, om daarna de stress uit te zweten in onze infraroodcabine. Een boekje lezen terwijl de kinderen in het ballenbad spelen is mogelijk in onze rustruimte. Ook is er een aparte kamer voorzien voor massage of om gewoon te ontspannen bij het geluid van de watermuur.

De uitgeruste keuken staat ook ter beschikking. Er is dus de mogelijkheid om tijdens jouw bezoek iets kleins klaar te maken of op te warmen. Via het overdekte terras kom je in onze zintuigentuin met schaduw- en zonneterras. Door het uitzicht op de velden is dit de ideale ontspanning.

Genieten zonder grenzen

We nemen “genieten zonder grenzen” heel letterlijk, op verschillende manieren. In het hele wellness deel zal u nergens een drempel tegenkomen en zijn alle deuren breed genoeg. Eén regendouche is uitgerust met plafondmotor. De infraroodcabine is ruim genoeg voor 1 of 2 rolstoelen. Het zwembad en de jacuzzi zijn toegankelijk door een tillift. En uiteraard is er apart en aangepast sanitair. Een mobiel tilsysteem maakt het mogelijk om plaats te nemen in de relaxzetel. In de keuken met hoog/laag-systeem kunnen onze bezoekers zelf een hapje klaarmaken. Personen met een handicap geven we gratis een extra uurtje om het omkleden in alle rust te laten verlopen.

Theme by Anders Norén