Filters

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

PASS Actief Antwerpen: digitaal praatcafé via Teams of Skype

Heb je (een vermoeden van) ASS en zin in een leuke babbel? Dan nodigen we jou graag uit voor het digitaal praatcafé op 16 augustus 2020 van 14u00 tot 16u30. Deelnemen kan via je smartphone, tablet, laptop of desktop.  PASS Actief Antwerpen organiseert maandelijks een leuke daguitstap voor mensen met (een vermoeden van) ASS, familie, partners Lees verder!

GEANNULEERD: Gezellige avond in Jeugdhuis den dijk (Fotozoektocht)

Jeugdhuis Den Dijk Houtstraat 4 G, Stint-Lenaarts

Kom uit uw kot, maar doe niet te zot!! Het terras van het jeugdhuis staat voor jullie open: een babbel, een drankje, een gezelschapsspel of zomerspel buiten, … Er is weer van alles mogelijk! Vandaag trekken we erop uit voor een fotozoektocht. Coronamaatregelen: -Max 20 deelnemers -Min 5 deelnemers -Handen ontsmetten bij aankomst (ontsmetting voorzien) Lees verder!

Ookerbijtjesclub

Ookerbij Schoolstraat 40, Hasselt

Vijf dagen lang worden de deelnemers ondergedompeld in de gezellige sfeer van vakantie met activiteiten zoals knutselen, koken, spelen, snoezelen, enz. op het programma. Onze enthousiaste Ookerbijtjesclubs-begeleiders zorgen voor een geanimeerd programma en warme begeleiding. Wie: jongeren met en zonder handicap van 12-18 jaar Coronamaatregelen: -max 15 deelnemers -mondmaskers verplicht -handen wassen en ontsmetten Inschrijven Lees verder!

€75 – €105

GEANNULEERD: KVG ‘t gezelschap: Picknick

secretariaat Turnhout Korte begijnstraat 18, Turnhout

Gezellig iets knabbelen en bij praten over de zomer KVG ‘t Gezelschap is er voor volwassenen met een licht tot matig verstandelijke handicap en/of ASS. Coronamaatregelen: -Max 16 deelnemers -Min 8 deelnemers -Handen ontsmetten bij aankomst (voorzien) -mondmasker meebrengen Inschrijven verplicht:  Telefonisch: 014 40 33 61  Via mail: steunpuntvrijetijd@kvg.be

€5 – €7

De zomer van de wereld van Rayaan: Bubbels en babbels

Slotfeest: Bubbels en Babbels! De zomervakantie zit er bijna op en dat vieren we met bubbels en babbels. De wereld van Rayaan is er voor kinderen /jongeren van 6 tot 16 jaar met en zonder een functiebeperking , ASS, prikkelgevoelige en (hoog)sensitieve kinderen /jongeren en met extra focus op kwetsbare doelgroepen We bieden een laagdrempelig Lees verder!

Mini-Golfclub Los In ‘t Putteke

taverne Netherust Houtum 53-59 2460 Kasterlee Houtum 53-59, Kasterlee

Als de vogeltjes fluiten, gaan wij ook terug naar buiten. De minigolf op zondagochtend is terug! Coronamaatregelen: – Max 10 deelnemers – Min 5 deelnemers -Handen ontsmetten bij aankomst (ontsmetting voorzien) – Mondmasker: eigen keuze Inschrijven verplicht :  Telefonisch: 014 40 33 61  Via mail: steunpuntvrijetijd@kvg.be

€4 – €6

Gezellige avond in Jeugdhuis den dijk

Jeugdhuis Den Dijk Houtstraat 4 G, Stint-Lenaarts

Kom uit uw kot, maar doe niet te zot!! Het terras van het jeugdhuis staat voor jullie open: een babbel, een drankje, een gezelschapsspel of zomerspel buiten, … Er is weer van alles mogelijk! Coronamaatregelen: -Max 20 deelnemers -Min 5 deelnemers Handen ontsmetten bij aankomst (ontsmetting voorzien) Mondmasker niet verplicht Richtlijnen van het jeugdhuis volgen Lees verder!

Wandeling Trollenbos: PASS Actief Antwerpen

De schorre Boom boom

De Deense recycle-kunstenaar Thomas Dambo brengt op vraag van Tomorrowland en De Schorre 7 reusachtige trollen tot leven in De Schorre in het ‘Magisch Trollenbos’. De reuzen zien er misschien groot – tussen de vier en achttien meter hoog - en stoer uit, in het echt zijn ze lief en doen ze geen vlieg kwaad. Lees verder!

Online KVG Nieuwjaarsfuif

Zin om nog eens uit de bol te gaan en de benen los te gooien op jouw favoriete nummers? Bekijk dan NU de digitale nieuwjaarfuif van KVG-Vorming!! DJ Karl gaf drie uren lang het beste van zichzelf en maakte er een topfeestje van! Ontdek zelf welke special guest een leuke nieuwjaarsboodschap voor jou insprak!  

Theme by Anders Norén