Word lid

6995Wil jij de stem van personen met een handicap luider doen klinken en genieten van tal van ledenvoordelen?

Voor € 36 sluit je met je hele gezin aan bij KVG.
Liever individueel lid? Dan betaal je € 24.

De voordelen en commerciële kortingen zorgen ervoor dat jij of gans het gezin het lidmaatschap snel terugverdient. Doen!

Ik word lid!

Vul hieronder je naam en je adres in en wij bezorgen je een kennismakingspakket. Daarin vind je ook een rekeningnummer om het lidgeld op te storten.

Jouw gegevens
Jouw gezinsleden
Indien je nog bijkomende gezinsleden wil aansluiten, gelieve dan telkens hun achternaam, voornaam, geboortedatum en eventuele handicap op te geven.
Jouw lidmaatschap

Als je lid wordt van KVG sluit je sowieso aan bij KVG-Vorming, de sociaal-culturele vereniging. Je kan regionaal lid worden bij de regio waarin je woont of aansluiten bij een lokale afdeling. Als je hiervoor kiest kan je dit in de lijst hieronder aanduiden.

Je kan bijkomend ook lid worden van Gezin en Handicap, waardoor je ook alle informatie over het aanbod van Gezin en Handicap in je bus krijgt.
Welke digitale nieuwsbrieven van KVG-Vorming ontvang je graag?
Ledentijdschrift Handiscoop

Gegevens over leden worden nooit doorgegeven aan personen of organisaties buiten KVG. In overeenstemming met de wet hebt u het recht om uw gegevens in te kijken en om ze te laten wijzigen.

Theme by Anders Norén