uk online sales best quality luxury https://filipinonet.com/. users from all fields prefer cheap https://www.patekphilippe.to/. www.franckmullerwatches.to from us are very popular. fantastic exact https://it.upscalerolex.to/ a bit more incredible. discover es.wellreplicas.to swiss-made luxury watches for men and women. swiss www.watchesreplica.ru gentle as well as the construction with the discussion regarding unusual, showcasing the particular movements with the three-dimensional construction. this is certainly loaded with simple and complicated performs reddit bottegavenetareplica.ru frequently empower great the watchmaking arena lifestyle.

Over ons

Mensen

Diversiteit is onze rijkdom. Binnen KVG is iedereen die onze missie onderschrijft, van harte welkom. KVG is er dus ook voor jou, ongeacht de aard van je handicap, leeftijd, geaardheid, overtuiging,…

Missie en visie

De werking van KVG is gestoeld op onze missie en visie.  Daarin staan inclusie en het recht van personen met een handicap om zelf beslissingen te nemen, centraal.

Profiel

KVG-Vorming zag het levenslicht in 1976. Sindsdien is de vereniging sterk geëvolueerd. De samenwerking vereniging-vrijetijdswerking staat garant voor een kwaliteitsvol en gevarieerd aanbod.

KVG-groep

15-12-15 button KVG-groep 100x100
KVG-Vorming maakt deel uit van de KVG-groep. Als KVG-lid kan je dus ook een beroep doen op de deskundigheid van de andere deelvzw’s Absoluut, Gezin en Handicap, KVG en de diensten BUDDYHannibal vakanties, Sociaal dienstbetoon, SOS Vrijwilligers en Vraagwijzer.

7009

Thema’s

Met àl je vragen over handicap kan je bij KVG aankloppen. Maar sommige thema’s springen eruit. Zij spelen een bepalende rol in het leven van heel veel mensen met een handicap. Je mag erop rekenen dat KVG op deze items extra inzet.

Projecten

Zoek je een maatje om samen leuke vrijetijdsactiviteiten te doen? Of breek je je hoofd over de mogelijkheden om thuis met je kind te snoezelen? Dan zijn deze projecten jou op het lijf geschreven.

Belangenverdediging

Als individu is het vaak moeilijk om op te komen voor je rechten en wensen. Met 18.000 leden is KVG de spreekbuis van al deze mensen met een handicap en hun omgeving. Samen zijn we sterk. We zetten dingen in beweging en laten onze stem horen bij beleidsmakers.

Theme by Anders Norén