uk online sales best quality luxury https://filipinonet.com/. users from all fields prefer cheap https://www.patekphilippe.to/. www.franckmullerwatches.to from us are very popular. fantastic exact https://it.upscalerolex.to/ a bit more incredible. discover es.wellreplicas.to swiss-made luxury watches for men and women. swiss www.watchesreplica.ru gentle as well as the construction with the discussion regarding unusual, showcasing the particular movements with the three-dimensional construction. this is certainly loaded with simple and complicated performs reddit bottegavenetareplica.ru frequently empower great the watchmaking arena lifestyle.

Vrije tijd op maat

KVG gaat samen met jou op zoek naar een vrijetijdsbesteding. Jouw noden en wensen staan voorop. Lees hier onze brochure.

Wat?

Vind je niet wat je zoekt tussen ons aanbod van activiteiten? Geen probleem: onze vrijetijdstrajectbegeleiders helpen je in hun zoektocht naar een geschikte vrijetijdsbesteding.

Voor wie?

Voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (vermoeden van) handicap.

Wat kost dit?

Gratis voor KVG-leden. Geen RTH-punten nodig.

Ben je nog geen lid van KVG? Dan vragen we je wel om lid te worden.

Hoe?

  • Stuur ons jouw vrijetijdsvraag
  • We luisteren naar wie je bent en wat je interesses zijn
  • Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden
  • Jij neemt deel aan jouw favoriete activiteit

zeilen

Enkele voorbeelden

Ellen is 35 jaar en zit in een rolstoel. Ze vertelt ons dat het haar droom is tafeltennis te kunnen spelen in een reguliere club. Na enkele telefoontjes maken we een afspraak bij een reguliere tafeltennisclub en kan Ellen gaan tafeltennissen. Een paar weken later lukt het haar al aardig. Ze is nu lid van de club en gaat wekelijks trainen.

koken-3

Lien is een zelfstandige, blinde vrouw van 22 jaar. Ze is een actieve jonge vrouw die graag aan sport doet. Ze vroeg hulp aan ons om samen op zoek te gaan naar een geschikte sport.
Intussen gaat Lien naar de yogales. Ze wordt thuis opgehaald en weer afgezet door de lesgever en ook tijdens de les wordt rekening gehouden met de handicap van Lien.

Yaro is een jongen van 10 jaar. Hij heeft een verstandelijke handicap. Na een kennismakingsgesprek, samen met zijn moeder, wil Yaro graag muziekles volgen en gaan voetballen. Ondertussen kan Yaro al prachtig op zijn gitaar spelen en voetbalt hij elke woensdagnamiddag.

oost-vlaanderen-g-sportdag

De mama van Bart (35) las over onze dienst in Handiscoop. Bart had op dat moment geen bezigheden. Bart is een rustige jongen die graag op een rustige manier wilt ontspannen in zijn vrije tijd. Via de vrijetijdstrajectbegeleiding vonden we een schaakclub waar Bart naartoe kon. Na enkele maanden belt mama Christiane ons opnieuw op: “De schaakclub is het mooiste cadeau dat Bart sinds lange tijd gekregen heeft. Bedankt!”

Marleen is een vrouw van 56 jaar met een fysieke handicap. Vroeger was ze een zeer actieve vrouw. Acht jaar geleden kwam ze in een rolstoel terecht. Ze meldde zich aan om haar vrije momenten mee te helpen invullen. We gingen op zoek. Marleen schreef zich in voor een watersportdag. Ze ging zeilen, kajakken en waterskiën. Ze belde ons na het weekend enthousiast op en zei: “Dit was de mooiste dag sinds ik in mijn rolstoel zit!”

antwerpen-de-vrijetijd-schildert

Lieve (27) heeft autisme en wil graag badmintonnen of basketten. Ze geeft aan dat ze graag wil aansluiten bij mensen die haar aanvaarden en die vriendelijk voor haar zijn. De vrijetijdstrajectbegeleider vond een club waar ze mocht gaan badmintonnen en ging de eerste keer mee naar de club. Ondertussen gaat Lieve al een aantal maanden badmintonnen.

Heb je interesse?

Neem contact op met de vrijetijdswerker uit je regio:

Jitske Sysmans

Stafmedewerker vrije tijd Antwerpen-Mechelen

jitske.sysmans@kvg.be

03 235 85 57

Lieve Clarebout

Stafmedewerker vrije tijd Oost-Vlaanderen

lieve.clarebout@kvg.be

09 227 34 41

Daphne Hendrickx

Stafmedewerker vrije tijd Turnhout

daphne.hendrickx@kvg.be

014 40 33 63

Lien De Wit

Stafmedewerker vrije tijd Vlaams-Brabant

lien.dewit@kvg.be

016 23 51 61

Greta Philippaerts

Stafmedewerker vereniging & vrije tijd Limburg

greta.philippaerts@kvg.be

011 23 22 04

Theme by Anders Norén